Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Kalėdinė žąsis

 
2012 12 05 0:00

Pateikalui reikės: 1 žąsies, česnako, pipirų, druskos, kmynų, 200 g džiovintų abrikosų, 4 obuolių, 1 šaukštelio garstyčių.

Žąsis ištrinkite druska, pipirais, česnaku ir garstyčiomis ir palaikykite per naktį.

Į žąsies vidų įtrinkite kmynus, česnakus, sudėkite obuolius, džiovintus abrikosus ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių Celsijaus.

Žąsį reikėtų kepti apie 2 valandas nuolat patikrinant ir apšlakstant išsiskyrusiu sultiniu.

Ieva, Kaunas

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"