TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Kalėdinė žąsis

2012 12 05 0:00

Pateikalui reikės: 1 žąsies, česnako, pipirų, druskos, kmynų, 200 g džiovintų abrikosų, 4 obuolių, 1 šaukštelio garstyčių.

Žąsis ištrinkite druska, pipirais, česnaku ir garstyčiomis ir palaikykite per naktį.

Į žąsies vidų įtrinkite kmynus, česnakus, sudėkite obuolius, džiovintus abrikosus ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių Celsijaus.

Žąsį reikėtų kepti apie 2 valandas nuolat patikrinant ir apšlakstant išsiskyrusiu sultiniu.

Ieva, Kaunas

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"