Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Kalėdiniai pusryčiai

 
2011 12 12 15:40

Skaniausiems pusryčiams reikės: pieniškų dešrelių (geriau šiek tiek brangesnių ir kokybiškų), spaghetti makaronų, vandens, pomidorų padažo (jei mėgstate).

Dešrelės supjaustomos peiliu į 3-4cm ilgio gabaliukus.

Imamas vienas gabaliukas ir perveriamas nesulaužytu makaronu. Vienas gabaliukas gali būti perveriamas kiek tik norit kartų ir kokiomis tik norit kryptimis.

Tada dešrelės gabaliukai, perverti makaronais, sudedami į puodą su verdančiu vandeniu. Virti, kol makaronai išverda.

Patiekiama su pomidorų padažu ar daržovėmis.

Skanaus!

Matas Šateika, Vilnius

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"