TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Kalėdiniai sausainukai su migdolais

2011 12 15 14:00

Sausainukams reikės: 300 g kvietinių miltų, 200 g cukraus, 200 g sviesto, 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, 40 migdolų, 70 g sezamų sėklų.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, minkštu sviestu ir cukrumi. Iš tešlos padarykite maždaug 3 cm skersmens cilindrą ir pavoliokite jį sezamų sėklose. Supjaustykite cilindrą 7 mm storio plokštelėmis ir jas dėkite ant kepimo skardos. Į kiekvieną sausainuką negiliai įspauskite po migdolą.

Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Neringa

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"