TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Kalmarai tešloje su padažu

2012 01 19 0:00

Jums reikės: 500g kalmarų, pusės stiklinės miltų, 3 šaukštų krakmolo, 1 stiklinės kefyro, 1 kiaušinio, druskos ir pipirų (pagal skonį), aliejaus kepimui, 5 šaukštų majonezo, 1 šaukštelio krienų, krapų (gali būti džiovinti).

Kamarus reikia nuplauti, išdarinėti ir supjaustyti žiedais arba juostelėmis, pavirti 1 - 2 min.

Iš kiaušinio, miltų, krakmolo, kefyro reikia sumaišykite tešlą, ją paskaninkite pipirais, druska.

Nedideliame puode įkaitinkite aliejų. Kiekvieną kalmaro gabaliuką pamirkykite tešloje, leiskite nusibėgti tešlos pertekliui ir apkepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos. Kiaurasamčiu išgriebkite iškepusius gabaliukus ir padėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalai.

Padažas labai paprastas: tereikia sumaišyti majonezą ir krienus bei pagardinti krapais.

Skanaus!

Edita A., Šiauliai

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"