Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Kalmarai tešloje su padažu

 
2012 01 19 0:00

Jums reikės: 500g kalmarų, pusės stiklinės miltų, 3 šaukštų krakmolo, 1 stiklinės kefyro, 1 kiaušinio, druskos ir pipirų (pagal skonį), aliejaus kepimui, 5 šaukštų majonezo, 1 šaukštelio krienų, krapų (gali būti džiovinti).

Kamarus reikia nuplauti, išdarinėti ir supjaustyti žiedais arba juostelėmis, pavirti 1 - 2 min.

Iš kiaušinio, miltų, krakmolo, kefyro reikia sumaišykite tešlą, ją paskaninkite pipirais, druska.

Nedideliame puode įkaitinkite aliejų. Kiekvieną kalmaro gabaliuką pamirkykite tešloje, leiskite nusibėgti tešlos pertekliui ir apkepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos. Kiaurasamčiu išgriebkite iškepusius gabaliukus ir padėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalai.

Padažas labai paprastas: tereikia sumaišyti majonezą ir krienus bei pagardinti krapais.

Skanaus!

Edita A., Šiauliai

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"