TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Karštai rūkytos lydekos paštetas

2012 01 29 9:12

Lydekos paštetui reikės: 2 karštai rūkytų lydekų, 2 kiaušinių, 1 svogūno, majonezo, druskos, pipirų, petražolių.

Atskirkite kaulus nuo žuvies, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, virtą kiaušinį ir majonezą. Viską sutrinkite plaktuvu arba mėsmale, pagardinkite druska ir pipirais. Gautą masę tepkite ant baltos duonelės arba ant sūraus traškaus sausainio. 

Skanaus!

Danguolė Putauskienė, Šiauliai

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"