Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Karštai rūkytos lydekos paštetas

 
2012 01 29 9:12

Lydekos paštetui reikės: 2 karštai rūkytų lydekų, 2 kiaušinių, 1 svogūno, majonezo, druskos, pipirų, petražolių.

Atskirkite kaulus nuo žuvies, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, virtą kiaušinį ir majonezą. Viską sutrinkite plaktuvu arba mėsmale, pagardinkite druska ir pipirais. Gautą masę tepkite ant baltos duonelės arba ant sūraus traškaus sausainio. 

Skanaus!

Danguolė Putauskienė, Šiauliai

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"