Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Kepta strutiena su totorišku padažu

 
2012 10 05 12:15

Marinatui reikės: 450 g strutienos, 100 g susmulkintų svogūnų, 2 šaukštų susmulkintų petražolių, 150 ml raudonojo sauso vyno, 1,5 šaukšto sutrintų kadagio uogų, 30 g aliejaus, druskos, pipirų.

Padažui reikės: 80 g majonezo, 2 šaukštų susmulkintų petražolių, 1 šaukšto susmulkintų svogūnų, 1 šaukšto smulkiai sukapotų marinuotų agurkų, 0,5 šaukšto susmulkintų kaparėlių.

Paruošiame marinatą. Strutiena supjaustome gabalais ir marinuojame apie 4 val.

Marinuotą mėsą kepame įkaitintame aliejuje iš visų pusių, o paskui dar šiek tiek uždengtoje keptuvėje.

Atvėsusią mėsą supjaustome griežinėliais ir patiekiame su totorišku padažu. Jį paruošiame iš nurodytų produktų.

Lauryna, Vilnius

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"