Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Keptas apelsinas

 
2012 07 06 0:00

Paruošimas užims apie 5 min.: 2 apelsinai, 4 šaukštai cukraus pudros, 1 šaukštas cinamono, 50 g sviesto, 2 šaukštai žemės riešutų, galima pistacijų (kas ką mėgsta).

Nupjauti apelsino viršų užtepti sviesto, pabarstyti cukraus pudros, sudėti riešutus, pabarstyti cinamonu, kepti aliuminio folgoje, prieš pateikiant galima papuošti mėtos šakele.

Skanaus!

Bronė Karvelienė

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"