TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Keptas karpis

2012 12 20 16:15

Reikės: karpio, 200 g majonezo, 200 g fermentinio sūrio, druskos, juodųjų pipirų, 50 g sviesto arba margarino, stiklinės vandens.

Karpį nuskutame, išskrodžiame. Įtriname druska ir juodaisiais pipirais. Tuomet sudedame į dubenį ir 1 val. palaikome kambario temperatūroje.

Į skardą įpylę stiklinę vandens ir įdėję sviesto arba margarino įklojame karpį. Kepame 200 - 220 laipsnių temperatūros orkaitėje. Baigdami kepti karpį patepame majonezu ir apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, papuošiame citrina. Patiekalui pagardinti itin tiks daržovės.

Skanaus ir gražių artėjančių švenčių!

Dainora Malinauskytė, Vilnius

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"