TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Kepti persikai su pelėsiniu sūriu ir vytinta šonine

2012 01 26 8:19

Jums reikės: 4 persikų, 10 g sviesto, 100 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu, 300 g vytintos šoninės.

Persikus perpjaukite per pusę ir išimkite kaulą. Įkaitinkite kepimo groteles. Sviestą ištirpinkite ir juo aptepkite persikų puseles. Kepkite persikus (perpjauta puse į apačią) apie 4-5 min. Apvesžrskite. Patiekite su pelėsiniu sūriu ir vytinta šonine, papuoškite salotomis.

Puikus užkandis prie vyno.

Skanaus!

Petra Vaikutytė, Vilnius

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"