Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Kepti persikai su pelėsiniu sūriu ir vytinta šonine

 
2012 01 26 8:19

Jums reikės: 4 persikų, 10 g sviesto, 100 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu, 300 g vytintos šoninės.

Persikus perpjaukite per pusę ir išimkite kaulą. Įkaitinkite kepimo groteles. Sviestą ištirpinkite ir juo aptepkite persikų puseles. Kepkite persikus (perpjauta puse į apačią) apie 4-5 min. Apvesžrskite. Patiekite su pelėsiniu sūriu ir vytinta šonine, papuoškite salotomis.

Puikus užkandis prie vyno.

Skanaus!

Petra Vaikutytė, Vilnius

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"