Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Kiaulienos karka, kepta aluje

 
2011 11 12 21:06

Patiekalui reikės: 1 kiaulienos karkos (1,2 - 1,5 kg), 2 l tamsaus alaus, 1 v.š. medaus, 1 v.š. penkių pipirų mišinio, 1 v.š. druskos, 3 skiltelių česnako, 1 v.š. džiovintų čiobrelių, 1 lauro lapo.

Aluje ištirpdykite medų. Druską, pipirus, trintas česnakų skilteles, lauro lapą sugrūskite grūstuve ir šiuo mišiniu įtrinkite karką. Paskui įtrintą karką įdėkite į alų su medumi ir palikite šaltai per naktį.

Karką reikia kepti uždengtame inde 3 - 4 val. kartas nuo karto palaistant susidariusiomis sultimis. Prieš baigiant kepti nuimkite dangtį ir padidinkite ugnį, kad apskrustų viršus.

Skanaus!

Marina Užeknienė, Vilnius

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"