TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Kiaulienos kepsneliai su raudonųjų serbentų padažu

2012 05 23 0:00

Šiuos kiaulienos kepsnelius geriausia kepti tada, kai prasideda serbentų sezonas. Jei turite šaldytų serbentų, taip pat puikiai tiks.

Kepsniams reikės: 600 g kiaulienos nugarinės, 2 v.š. aliejaus, 1 a.š. maltų juodųjų pipirų.

Padažui reikės: 2 stikl. raudonųjų serbentų, 3 v.š. tarkuotų krienų, 2 v.š. sojų padažo, šlakelio brendžio.

Nugarinę supjaustykite griežinėliais, kiekvieną šiek tiek pamuškite, kraštus keliose vietose įpjaukite peiliu. Mėsą aptepkite aliejumi, pabarstykite pipirais ir valandai įdėkite šaldytuvą.

Padažo paruošimas: serbentus pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su krienais, sojų padažu ir brendžiu.

Iš pradžių abi kepsnių puses apkepkite ant grotelių, paskui aptepkite padažu ir kepkite vartant ir vis aptepant padažu, kol susidarys rusva, blizganti plutelė.

Roma Liaudanskienė

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo ar jo marinato receptą ir dalyvaukite konkurse. Birželio 10 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"