TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Kiškio kepsnys

2013 02 03 0:00

Reikės: kiškienos (nugarinė dalis ir kulšelės), lašinukų, aliejaus, acto, raudono vyno, druskos, cukraus, lauro lapų, juodųjųi pipirų.

Pirmiausia reikia pamarinuoti mėsą - įpilkite truputį acto, vyno, pabarstykite druska, cukrumi, pipirais, įmeskite pora lauro lapų. Mėsą marinuokite pora dienų. 

Pamarinavus mėsą, nupilkite susidariusį skystį (bet neišpilkite), po to prismaigstykite juostelėmis supjaustytų lašinukų ir dėkite į gilesnę keptuvę. Pradžiai kepkite įpylus 1 stilinę marinato, kaskart palaistydami marinatu papildomai, kad mėsa neišsausėtų. 

Skanaus!

Janina Gustavienė, Kaunas

Siųskite ir jūs savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"