Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Kiškio kepsnys

2013 02 03 0:00

Reikės: kiškienos (nugarinė dalis ir kulšelės), lašinukų, aliejaus, acto, raudono vyno, druskos, cukraus, lauro lapų, juodųjųi pipirų.

Pirmiausia reikia pamarinuoti mėsą - įpilkite truputį acto, vyno, pabarstykite druska, cukrumi, pipirais, įmeskite pora lauro lapų. Mėsą marinuokite pora dienų. 

Pamarinavus mėsą, nupilkite susidariusį skystį (bet neišpilkite), po to prismaigstykite juostelėmis supjaustytų lašinukų ir dėkite į gilesnę keptuvę. Pradžiai kepkite įpylus 1 stilinę marinato, kaskart palaistydami marinatu papildomai, kad mėsa neišsausėtų. 

Skanaus!

Janina Gustavienė, Kaunas

Siųskite ir jūs savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"