TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Kokosinis bananų pyragas

2013 03 20 20:00

Pagrindui reikės: sviesto (150 g), cukraus (50 g), kiaušinių (2 vnt.), grūdėtos varškės (250 g), miltų (250 g), kepimo miltelių (1,5 a.š.), bananų (6 vnt.)

Pyrago viršui reikės: sviesto (100 g), cukraus (50 g), kokoso drožlių (120 g), miltų (60 g).

Kambario temperatūros sviestą išpurenti su cukrumi iki baltumo. Pridėti kambario temperatūros kiaušinius ir dar paplakti. Į sviesto masę sudėti grūdėtą varškę. Berti persijotus miltus su kepimo milteliais. Tešlos konsistencija turi būti tiršta. Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, sudėti tešlą, palyginti, ant viršaus sudėti pjaustytus bananus. Pyrago viršui: sviestą ištrinti su cukrumi, sudėti miltus ir kokoso drožles. Gautais trupiniais apibarstyti bananus. Kepti apie valandą 180 laipsnių orkaitėje.

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

  

Iki kovo 22 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių velykinių patiekalų receptais. Juos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus velykinius receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"