Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Kokosinis bananų pyragas

 
2013 03 20 20:00

Pagrindui reikės: sviesto (150 g), cukraus (50 g), kiaušinių (2 vnt.), grūdėtos varškės (250 g), miltų (250 g), kepimo miltelių (1,5 a.š.), bananų (6 vnt.)

Pyrago viršui reikės: sviesto (100 g), cukraus (50 g), kokoso drožlių (120 g), miltų (60 g).

Kambario temperatūros sviestą išpurenti su cukrumi iki baltumo. Pridėti kambario temperatūros kiaušinius ir dar paplakti. Į sviesto masę sudėti grūdėtą varškę. Berti persijotus miltus su kepimo milteliais. Tešlos konsistencija turi būti tiršta. Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, sudėti tešlą, palyginti, ant viršaus sudėti pjaustytus bananus. Pyrago viršui: sviestą ištrinti su cukrumi, sudėti miltus ir kokoso drožles. Gautais trupiniais apibarstyti bananus. Kepti apie valandą 180 laipsnių orkaitėje.

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

  

Iki kovo 22 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių velykinių patiekalų receptais. Juos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus velykinius receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"