TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Kopūstai su žirniais

2012 01 27 7:32

Reikės: 600 g kopūstų, 320 g žirnių, po 2 v.š. aliejaus ir garstyčių sėklų, 2 a.š. kuminų, 1 a.š. karkumos, 1 žiupsnelio kario, 1 g aitriosios paprikos, 60 ml vandens.

Verdančiame vandenyje išvirkite šviežius žirnius. Nukoškite ir supilkite į didelį dubenį. Tą patį padarykite ir su susmulkintais kopūstais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite kuminus bei garstyčių sėklas. Kepkite apie 1 min. Suberkite žirnius, kopūstus, karį ir aitriąją papriką. Troškinkite apie 3-5 min. Sumažinkite temperatūrą ir supilkite vandenį bei kurkumą.

Skaniausia su natūraliu jogurtu.

Skanaus!

Jovita Preikšaitė, Jonava

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"