Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Kopūstai su žirniais

 
2012 01 27 7:32

Reikės: 600 g kopūstų, 320 g žirnių, po 2 v.š. aliejaus ir garstyčių sėklų, 2 a.š. kuminų, 1 a.š. karkumos, 1 žiupsnelio kario, 1 g aitriosios paprikos, 60 ml vandens.

Verdančiame vandenyje išvirkite šviežius žirnius. Nukoškite ir supilkite į didelį dubenį. Tą patį padarykite ir su susmulkintais kopūstais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite kuminus bei garstyčių sėklas. Kepkite apie 1 min. Suberkite žirnius, kopūstus, karį ir aitriąją papriką. Troškinkite apie 3-5 min. Sumažinkite temperatūrą ir supilkite vandenį bei kurkumą.

Skaniausia su natūraliu jogurtu.

Skanaus!

Jovita Preikšaitė, Jonava

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"