Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Krevetės kataifi tešloje

 
2012 02 29 0:00

Reikės: šaldytų virtų tigrinių krevečių, žiupsnelio džiovinto malto imbiero, pusės citrinos sulčių, trupučio druskos, skiltelės česnako ir šaldytos kataifi tešlos.

Susmulkiname česnaką, jį sumaišome su imbieru, druska ir citrinos sultimis. Viską užpilame ant atšildytų krevečių, permaišome ir paliekame bent porai valandų pasimarinuoti.

Po drėgnu rankšluosčiu atitirpdome kataifi tešlą (atšildant paprastai - ji sudžius). Pluoštelį tešlos apsukame ant krevetės. Krevetes kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus.

Prie šio užkandžio labai tinka aštrus mangų padažas.

Skanaus!

Dalia Dulkienė, Vilnius

Siųskite ir jūs savo žuvies ar jūros gėrybių receptą ir dalyvaukite konkurse. Kovo 16 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaZapad-2017Karjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"