Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Krevetės sviestiniame padaže

 
2012 06 23 0:00

Reikės: 700 g tigrinių krevečių, 2 v.š. alyvuogių aliejaus, 3 skiltelių česnako, 1/4 a.š. druskos.

Padažui reikės: 60 g sviesto, po 1 a.š. aitriųjų paprikų ir šviežiai grūstų juodųjų pipirų, po 1 v.š. Vusterio padažo ir citrinos sulčių, druskos.

Česnakus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su aliejumi, druska, citrinų sultimis. Į marinatą sudėkite krevetes ir palikite mažiausiai valandai.

Krevetes suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite ant grotelių ne ilgiau kaip 3 min. iš kiekvienos pusės.

Padažui ištirpinkite sviestą, suberkite prieskonius, supilkite Vusterio padažą, sumaišykite ir supilkite citrinų sultis.

Krevetes patiekite su užpiltu padažu.

Skanaus!

Margarita Saulenė

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"