Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Kriaušės vyne su šafranais

 
2012 09 15 0:01
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikės: 2 kriaušių, 75 ml balto vyno, cinamono lazdelės, trupučio šafrano (pagardinti).Padažui reikės: 2 kiaušinių trynių, 50 g cukraus arba medaus, 50 ml sauso vyno, 1 šaukšto žolelių likerio.

Nulupkite kriaušes , bet palikite kotelius Lygiai nupjaukite apačias, kad kriaušės stovėtų tačiau nepervirkite, kriaušės turi būti kietos.Ir geriausiai išvirus palikti desertą gaminti kitai dienai, kad  pastovėtų kriaušės.

Paruoškite padažą. Likerį, medų, kiaušinio trynius, vyną gerai išplakame iki putų.

Į lėkštę pirmiausia įpilkite padažo, o po to kriaušę.

Skanaus!

Neringa L., Kaunas

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite itališkos virtuvės patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Net devyni laimingieji laimės Kotanyi prieskonių rinkinius.

 

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"