Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Kumpiu apsukta kalakutienos filė

 
2012 12 14 0:00

Patiekalui reikės: 4 gabalėlių kalakutienos filė, 4 plonų riekelių žalio kumpio, 20 g sviesto, 1 v.š. aliejaus, šviežio rozmarino šakelė, maltų juodų pipirų, druskos.

Rozmarino šakelę sukapokite. Kumpio riekeles perpjaukite išilgai į dvi dalis. Paruoškite 4 vyniotinius: nuplautus ir nusausintus kalakutienos gabalėlius apsukite kumpio riekelėmisir apriškite virvele. Tuomet įtrinkite rozmarinais, pipirais ir druska.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pilkite aliejų ir tolygiai iškepkite vyniotinius. Kepimo laikas priklausys nuo kalakutienos filė storio, pvz., 2-3 cm storio filė reikės kepti 15min.,t.y. po 7-8 min iš kievienos pusės.

Prieš patiekdami nuriškite virveles.

Skanaus!

Jovita Markienė, Joniškis

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"