TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Lengvos pavasariškos salotos

2013 04 17 14:40
Autorės nuotr.

Salotoms reikės: 250 g šviežių bulvių, 500 g mažų virtų burokėlių, 2 morkų, 50 g svogūnų laiškų, 125 g ridikėlių, 1 geltonosios paprikos (galima dėti ir kitokias daržoves, pvz., žirnių ankštis, salotas ir kt.).

Padažui reikės: 100 ml baltojo vyno acto, 150 g alyvuogių aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų.

Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais kartu su virtais burokėliais. Apie 5 min. apvirtas morkas taip pat su supjaustykite griežinėliais ir sumaišykite su smulkintais svogūnų laiškais, apiberkite prieskoniais. Dar ridikėlius supjaustykite griežinėliais, o papriką – rombukais. Paruoškite salotų padažą: į baltojo vyno actą įmaišykite druskos, pipirų, įpilkite alyvuogių aliejaus ir gerai išplakite. Visas daržoves sumaišykite ir užpilkite padažu.

Skanaus!

Marija Saliauskaitė, Vilnius

Iki gegužės 9 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių pavasarinių patiekalų receptais, kuriuos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"