TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Mangų padažas

2012 04 14 0:00

Padažui reikės: 1 nunokusio geltonos mango, 1 skiltelės česnako, 1 v.š. medaus, 0,5 arbat.š. vynuogių acto, 2 v.š. alyvuogių aliejaus, pagal skonį druskos ir maltų raudonų saldžiųjų paprikų.

Į smulkintuvą sudėkite nuluptą mangą, sutraiškytą česnako galvutę, medų, actą bei aliejų, įberkite druskos ir paprikų. Viską susmulkinkite iki vientisos masės. Šis padažas labai tinka prie žuvies ir jūros produktų. Jeigu norite jam suteikti pikantiškumo, įdėkite daugiau česnako, gabalėlį aitriosios paprikos arba šiek tiek šviežio imbiero.

Mango padažas labai tinka su krevetėmis, kinų virtuvės patiekalais.

Skanaus!

Monika Meškauskaitė, Klaipėda

Siųskite ir jūs savo salotų, sriubos ar padažo receptą ir dalyvaukite konkurse. Gegužės 4 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"