TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Marinuota mėsytė

2012 07 07 0:00

5 žmonėms reikės: 1 didelio svogūnas, 2 pomodorų padažo (geriausia Kėdainių fabriko), 4 paprikų, 1 šaukšto aštrių garstyčių, 1 šaukštelio žolelių prieskonių, 5 skiltelių česnako, 2 žiupsnelių druskos, 10 šaukštų aliejaus.

5-7 gabaliukai sprandinės (galima išpjovą marinuoti)

Svogūną supjaustyti žiedais, česnaką pasmulkinti, paprika supjaustiti šiaudeliais, sudėti visus prisekonius užpilti aliejumi sudėti mėsyti ir gerai įtrinti, geriausiai palikti per naktį marinavimuisi. Kepti grilyje, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Onutė Kasikevičiūtė, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"