TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Marinuoti patisonai

2012 08 20 15:23

Reikės: ~1 kg patisonų, 1 skiltelė česnako, kelios petražolės, 1 sauja nemaltų pipirų, 1 l vandens, po 1 v.š. druskos, cukraus ir acto.

Patisonus nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais (jeigu jie nuskinami maži, tuomet galima nepjaustyti - čia pagal stiklainio dydį ir jūsų norus). Jeigu didelės sėklos, geriau išpjauti.

Į stiklainius dėti smulkintus česnakus, kelis pipirų žirniukus ir šakelę petražolių. Tuomet iki viršaus dėti patisonus.

Vandenį su actu užviriname, dedame cukraus ir druskos, gerai išmaišome. Virintu marinatu užpilame patisonus ir sandariai uždarome stiklainius.

Skanumynas žiemai! :)

Ramunė

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite konservuotų daržovių, grybų ir kitų žiemos gėrybių receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį. Rugpjūčio 27 d. paskelbsime devynis laiminguosius!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"