Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Marinuoti patisonai

 
2012 08 20 15:23

Reikės: ~1 kg patisonų, 1 skiltelė česnako, kelios petražolės, 1 sauja nemaltų pipirų, 1 l vandens, po 1 v.š. druskos, cukraus ir acto.

Patisonus nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais (jeigu jie nuskinami maži, tuomet galima nepjaustyti - čia pagal stiklainio dydį ir jūsų norus). Jeigu didelės sėklos, geriau išpjauti.

Į stiklainius dėti smulkintus česnakus, kelis pipirų žirniukus ir šakelę petražolių. Tuomet iki viršaus dėti patisonus.

Vandenį su actu užviriname, dedame cukraus ir druskos, gerai išmaišome. Virintu marinatu užpilame patisonus ir sandariai uždarome stiklainius.

Skanumynas žiemai! :)

Ramunė

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite konservuotų daržovių, grybų ir kitų žiemos gėrybių receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį. Rugpjūčio 27 d. paskelbsime devynis laiminguosius!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaZapad-2017Karjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"