Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Marinuotos voveraitės

 
2012 08 21 10:12

Reikės: voveraičių, svogūnų griežinėlių, petražolių šakelių. Marinatui: 2 l vandens, 1,5 stiklinės acto, 1 stiklinės cukraus, 6 šaukštų druskos, 10 vnt. lauro lapų, 10 vnt. gvazdikėlių, 20 vnt. pipirų (žirnelių).

Ant stiklainių dugno dėkite po kelias petražolių šakeles ir po kelis supjaustytų svogūno griežinėlius. Suberkite virtas voveraites.

Išvirkite marinatą ir užpilkite voveraites iki pat stiklainio viršaus. Užsukite stiklainius.

Skanaus!

Irena Jasmantienė

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite konservuotų daržovių, grybų ir kitų žiemos gėrybių receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį. Rugpjūčio 27 d. paskelbsime devynis laiminguosius!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"