TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas.Melionų, kumpio ir mocarelos vėrinukai

2013 05 07 0:00

Reikės: 100 ml alyvuogių aliejaus, šviežio baziliko, šaloto svogūno, 500 g meliono, 200 g mocarelos sūro, 5 riekelių šalto rūkymo arba vytinto kiaulienos kumpio.

Aliejų, baziliko lapelius (palikite kelis lapelius papuošimui) ir šaloto svogūnėlį suplakitę į piurė elektriniu plaktuvu.

Melioną bei sūrį supjaustykite kubeliais. Ant iešmelio verkite meliono, sūrio gabalėlius, kumpelio riekeles.

Prieš patiekdami apšlakstykite padažu, papuoškite baziliko lapeliais.

Labai greitai pagaminamas ir gardus užkandis :) Skanaus!

Gytė Šulaitė

Iki ge­­gu­­žės 9 d. kvie­­čia­­me pa­­si­­da­­lin­­ti jū­­sų mėgs­­ta­­miau­­sių pa­­va­­sa­­ri­­nių pa­­tie­­ka­­lų re­­cep­­tais, ku­­riuos siųs­­ki­­te el.p. zai­­di­­mai@l­­zi­­nios.lt. Vi­­sus gau­­tus re­­cep­­tus pub­­li­­kuo­­si­­me rub­­ri­­ko­­je "Ska­­naus!". Net de­­šim­­čiai lai­­min­­gų­­jų pa­­do­­va­­no­­si­­me po Ko­­ta­­nyi prie­­sko­­nių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"