TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Mėsos marinatas

2012 05 17 12:00

Visi turime savo firminius  marinatus. Išmarinavus mėsą, vištienos kulšeles, sparnelius, kiaulienos šašlyką ar kitą dalį (tinka ir kumpis) mėsa lieka sultinga ir minkšta.

Marinatui reikės: citrinos, aliejaus, majonezo, česnako 2-3 skiltelių, juodųjų pipirų arba prieskonių pasirinktai mėsai.

 

Ant mėsos išspaudžiame citrinos sulčių, įtirname į mėsą paminkydami. Palaikome 10-20 min.

Po to įtriname išspaustą česnaką, druską, prieskonius, 1 šaukštą aliejaus. Palaikome 10 min.

Tada įtriname majonezą, paminkydami, patapšnodami, kad geriau susigertų.

Marinuotis paliekame minimum 1 valandai.

Mėsą kepame ant grilio. Mėsa būna sultinga ir minkšta.

Skanaus!

Daiva Masiulytė

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo ar jo marinato receptą ir dalyvaukite konkurse. Birželio 10 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"