TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Moliūginis varškės pyragas

2012 11 09 14:40
Autorės nuotr.

Reikės: 360 g sausainių „Selga“ ar „Gaidelis“, 1 šaukštelio ciberžolės, 100 g cukraus, 3 vnt. kiaušinių, 50 g krakmolo, 400 g varškės, 150 g maskarponės sūrio, 1 šaukšto rudojo cukraus, 200 g sviesto, 500 g tarkuoto moliūgo, 2 šaukštų vanilinio cukraus, 1 saujos aviečių (dekorui, gali būti saldaininės).

Trintus sausainius sumaišyti  su ruduoju cukrumi ir tirpintu sviestu. Gauta mase iškloti  torto formos dugną ir šiek tiek kraštus. Forma turi būti ištepta sviestu.

Kiaušinius iki purumo išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Varškę išmaišyti su maskarponės sūriu, varške, krakmolu ir sumaišyti su kiaušinių mase.

Smulkiai tarkuotą moliūgą pavirti maišanti apie 10 min.

Į atvėsusius moliūgus įmaišyti ciberžolės  ir  sumaišyti su likusia mase.  Suversti ant sausainių.

Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 45 min.

Valgyti gerai atšaldytą. Galima dekoruoti avietėmis ar kitomis uogomis.

Skanaus!

Edita A.

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"