Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Moliūgo ir mėsos apkepas

 
2012 11 07 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: 500 g moliūgo, 5 vnt. vidutinių bulvių, 500 g maltos mėsos (naudojau kalakutieną), 1 vnt. kiaušinio, 30 g špinatų, 3 skiltelių česnalo, pagal skonį prieskonių mėsai, druskos, pipirų, bazilikų, aliejaus (kepimui).

Moliūgo minkštimą ir bulves supjaustykite gabaliukais ir pakepinkite. Susmulkinkite česnakus ir sumaišykite su mėsa bei pipiras ir kitais prieskoniais. Sumaišykite moliūgus, bulves bei mėsos masę, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įdėkite pjaustytus špinatus ir supilkite visą masę į kepimo indą, Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 min.

Skanaus!

Edita A.

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"