TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Moliūgo ir mėsos apkepas

2012 11 07 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: 500 g moliūgo, 5 vnt. vidutinių bulvių, 500 g maltos mėsos (naudojau kalakutieną), 1 vnt. kiaušinio, 30 g špinatų, 3 skiltelių česnalo, pagal skonį prieskonių mėsai, druskos, pipirų, bazilikų, aliejaus (kepimui).

Moliūgo minkštimą ir bulves supjaustykite gabaliukais ir pakepinkite. Susmulkinkite česnakus ir sumaišykite su mėsa bei pipiras ir kitais prieskoniais. Sumaišykite moliūgus, bulves bei mėsos masę, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įdėkite pjaustytus špinatus ir supilkite visą masę į kepimo indą, Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 min.

Skanaus!

Edita A.

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"