TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Moliūgo ir obuolių pyragas su maskarponės padažu

2012 11 19 12:15

Reikės: 50 g sviesto, 100 ml rudojo cukraus, 250 g nulupto ir supjaustyto kubeliais moliūgo, 2 neluptų obuolių, supjaustytų skiltelėmis, 100 ml išlukštentų graikinių riešutų, 1 a.š. cinamono, pusės citrinos sulčių. 

Vaniliniam maskarponės sūrio padažui reikės: 150 g maskarponės sūrio, 1 didelio šaukšto vanilinio cukraus, 2 a.š. skysto medaus.

Geriausia pirma pasiruošti padažą, nes jis dar kurį laiką turi pastovėti. Sumaišykite maskarponės sūrį, vanilinį cukrų ir medų, palikite stovėti.

Ištirpinkie keptuvėje sviestą, supilkite cukrų ir maišykite apie 20 sek. Suberkite pjaustytą moliūgą ir kepkite keletą minučių, tuomet suberkite obuolius, riešutus ir cinamoną. Truputį pavirkite ir, nuėmę nuo ugnies, paskaninkite citrinos sultimis.

Desertas valgomas šiltas su vaniliniu maskarponės sūrio padažu.

Skanaus!

Aušra Rusteikaitė

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"