Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Moliūgo ir obuolių pyragas su maskarponės padažu

 
2012 11 19 12:15

Reikės: 50 g sviesto, 100 ml rudojo cukraus, 250 g nulupto ir supjaustyto kubeliais moliūgo, 2 neluptų obuolių, supjaustytų skiltelėmis, 100 ml išlukštentų graikinių riešutų, 1 a.š. cinamono, pusės citrinos sulčių. 

Vaniliniam maskarponės sūrio padažui reikės: 150 g maskarponės sūrio, 1 didelio šaukšto vanilinio cukraus, 2 a.š. skysto medaus.

Geriausia pirma pasiruošti padažą, nes jis dar kurį laiką turi pastovėti. Sumaišykite maskarponės sūrį, vanilinį cukrų ir medų, palikite stovėti.

Ištirpinkie keptuvėje sviestą, supilkite cukrų ir maišykite apie 20 sek. Suberkite pjaustytą moliūgą ir kepkite keletą minučių, tuomet suberkite obuolius, riešutus ir cinamoną. Truputį pavirkite ir, nuėmę nuo ugnies, paskaninkite citrinos sultimis.

Desertas valgomas šiltas su vaniliniu maskarponės sūrio padažu.

Skanaus!

Aušra Rusteikaitė

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"