Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Moliūgo tyrė žiemai

2012 11 12 11:06
Autorės nuotr.

Reikės: 2,5 kg moliūgo, 600 g paprikos, 100 ml acto, 0,5 l natūralaus pomidorų padažo, 1 valg. š. druskos, 1 stiklinės cukraus, 1 stiklinės aliejaus.

Moliūgą supjaustyti kubeliais, išvalyti ir supjaustyti paprikas.

Viską dėti į puodą, dėti druską, cukrų, aliejų, padažą ir virti 30 min.

Bebaigiant - supilti actą ir užvirti. Tyrę dėti į paruoštus stiklainius, užsukti, ataušinti. Labai skanu ant silkės, tiesiog ant duonos, puikiai tinka troškiniams pagardinti.

Skanaus!

Dalia Dulkienė, Vilnius

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"