TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Moliūgų ir obuolių pyragas

2012 10 24 15:46
Autorės nuotr.

Reikės: 0,3 kg obuolių, 0,3 kg moliūgo, 230 g cukraus, 250 g miltų, 150 g sviesto, 4 kiaušinių, nedidelės citrinos, 1 arbat. šaukštelio kepimo miltelių (su kaupu), žiupsnelio druskos.

Nulupti obuolius ir supjaustyti skiltelėmis, moliūgo minkštimą be sėklų susmulkinti per burokinę (galima ir per paprastą) trintuvę.

Kitame inde ištirpinti sviestą ir ištrinti su cukrumi, supilti miltus ir kepimo miltelius. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius sudėti ir išmaišyti, nutarkuoti citrinos žievelę ir išspausti citrinos sultis. Tada sudėti moliūgus ir obuolius.

Atskirame inde išplakti kiaušinio baltymus su žiupsneliu druskos ir galiausiai atsargiai baltymus išmaišyti su visa paruošta tešla.

Kepti apie 1 val. 160-170 laipsnių orkaitėje.

Skanaus!

Neringa Vaidilienė, Šiauliai

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"