TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Naminis majonezas

2012 04 12 0:00

Majonezui paruošti reikės: 6 kiaušinių trynių, po 1 v.š. acto ir garstyčių, 1 citrinos slučių, 800 ml saulėgrąžų arba alyvuogių aliejaus, pagal skonį cukraus, druskos ir maltų pipirų.

Į kiaušinių trynius supilkite citrinos sultis, įdėkite garstyčias, įberkite druskos, cukraus bei pipirų ir viską išplakite. Tada nuolat maišant silpna srovele supilkite aliejų, kol gausite tirštą masę. Pabaigoje atsargiai įpilkite actą – padažas nubals ir pasidarys šiek tiek skystesnis.

Beje, majonezą galima paskaninti šviežiomis žolelėmis: petražolėmis, krapais.

Majonezas yra labai universalus, tink su salotomis ar paprasčiausiai tepti ant duonos.

Skanaus!

Monika Meškauskaitė, Klaipėda

Siųskite ir jūs savo salotų, sriubos ar padažo receptą ir dalyvaukite konkurse. Gegužės 4 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"