TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. „Napoleonas“ su lašiša

2012 12 11 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: Napoleono torto lakštų, rūkytos lašišos, majonezo (Judita rekomenduoja „Helmans“), svogūnų laiškų ir krapų ryšulėlio, tepamo sūrio „Prezident“ su žalumynais, raudonų ir juodų ikrų.

Napoleono torto lakštas gausiai aptepamas majonezu, dedama susmulkinta rūkyta lašiša,barstomi susmulkinti svogūnų laiškai ir krapai. Tuomet ant viršaus dedamas kitas Napoleono torto lakštas ir vėl viskas dėliojama kaip pirmam lakštui. Sutepus visus lakštus, tortą reikia lengvai paslėgti ir palikti per naktį pastovėti, kad susigertų. Viršus tepamas „Prezident“ tepamo sūrio ir majonezo mišiniu. Puošiamas ikrais ir žalumynais.

Skanaus!

Judita Leonavičienė, Panevėžys

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"