Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Neringos šeimos firminis pyragas su moliūgais

2012 10 26 12:27
Autorės nuotr.

Pyragui reikės: 6 kriaušių, 300 g moliūgo, stiklinės cukraus, stiklinės miltų, 200 g sviesto, 3 kiaušinių, pusės citrinos, 2 arbat. šaukštelių kepimo miltelių.

Nulupti kriaušes ir supjaustyti skiltelėmis, moliūgui nulupti odą ir sutarkuoti su trintuve (burokine).

Kitame inde ištirpinti sviestą ir ištrinti su cukrumi, supilti miltus ir kepimo miltelius. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius sudėti ir išmaišyti, nutarkuoti citrinos žievelę ir išspausti citrinos sultis. Tada sudėti moliūgus ir kriaušes. Atskirame inde išplakti kiaušinio baltymus ir įmaišyti atsargiai su visa paruošta tešla.

Kepti apie 1 val. 180 laipsnių orkaitėje.

Neringa L., Kaunas

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

 

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"