TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Neringos šeimos firminis pyragas su moliūgais

2012 10 26 12:27
Autorės nuotr.

Pyragui reikės: 6 kriaušių, 300 g moliūgo, stiklinės cukraus, stiklinės miltų, 200 g sviesto, 3 kiaušinių, pusės citrinos, 2 arbat. šaukštelių kepimo miltelių.

Nulupti kriaušes ir supjaustyti skiltelėmis, moliūgui nulupti odą ir sutarkuoti su trintuve (burokine).

Kitame inde ištirpinti sviestą ir ištrinti su cukrumi, supilti miltus ir kepimo miltelius. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius sudėti ir išmaišyti, nutarkuoti citrinos žievelę ir išspausti citrinos sultis. Tada sudėti moliūgus ir kriaušes. Atskirame inde išplakti kiaušinio baltymus ir įmaišyti atsargiai su visa paruošta tešla.

Kepti apie 1 val. 180 laipsnių orkaitėje.

Neringa L., Kaunas

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

 

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"