Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Paprastai įdarytas moliūgėlis

 
2012 11 19 11:53
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikės: nedidelio moliūgo, 500 g mėsos faršo (geriausiai kiaulienos su jautiena, bet galima bet kurį), druskos, pipirų, aliejaus.

Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršunę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.

Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite".

Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsniu. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.

Skanaus!

Kristina Neverovič

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"