TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Paprastai įdarytas moliūgėlis

2012 11 19 11:53
Autorės nuotr.

Reikės: nedidelio moliūgo, 500 g mėsos faršo (geriausiai kiaulienos su jautiena, bet galima bet kurį), druskos, pipirų, aliejaus.

Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršunę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.

Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite".

Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsniu. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.

Skanaus!

Kristina Neverovič

Siųskite įvairiausių patiekalų iš moliūgo receptus su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"