Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITROŽIŲ KARAIMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Paukštienos salotos su gražgarste

 
2011 11 04 11:21

Patiekalui reikės: 500 g paukštienos (vištienos ar kalakutienos) krūtinėlės, 300 g Pekino kopūsto arba bet kokių kietesnių salotų, 100 g gražgarstės (rukolos) salotų, 300 g vynuogių, 200 g lukštentų moliūgų sėklų, prieskonių paukštienai, prieskonių salotoms (dėkite, kokius mėgstate), 100 g majonezo, žiupsnelio druskos.

Paukštienos krūtinėlė supjaustoma šiaudeliais, užberiama prieskonių, šiek tiek druskos ir kepama (geriausia kepti visiškai be aliejaus). Kai mėsytė apskrunda, suberiame moliūgų sėklas ir viską kartu pakepiname. Tuomet belieka supjaustyti Pekino kopūstą ar salotas, gražgarstės salotas, perpjauti vynuoges (kauliukus geriausia išimti), paskaninti priekoniais salotoms ir visus ingredientus sumaišyti su majonezu.

Skaniausia mišrainė būna, kai šiek pastovi šaldytuve. Lengva ir subtilaus skonio mišrainė. Gražgarstė patiekalui suteikia išskirtinumo ir subtilaus skonio.

Sveika ir skanu!

Edita

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
Rožių karaiSportasŠeima ir sveikataTrasaKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"