TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Paukštienos salotos su gražgarste

2011 11 04 11:21

Patiekalui reikės: 500 g paukštienos (vištienos ar kalakutienos) krūtinėlės, 300 g Pekino kopūsto arba bet kokių kietesnių salotų, 100 g gražgarstės (rukolos) salotų, 300 g vynuogių, 200 g lukštentų moliūgų sėklų, prieskonių paukštienai, prieskonių salotoms (dėkite, kokius mėgstate), 100 g majonezo, žiupsnelio druskos.

Paukštienos krūtinėlė supjaustoma šiaudeliais, užberiama prieskonių, šiek tiek druskos ir kepama (geriausia kepti visiškai be aliejaus). Kai mėsytė apskrunda, suberiame moliūgų sėklas ir viską kartu pakepiname. Tuomet belieka supjaustyti Pekino kopūstą ar salotas, gražgarstės salotas, perpjauti vynuoges (kauliukus geriausia išimti), paskaninti priekoniais salotoms ir visus ingredientus sumaišyti su majonezu.

Skaniausia mišrainė būna, kai šiek pastovi šaldytuve. Lengva ir subtilaus skonio mišrainė. Gražgarstė patiekalui suteikia išskirtinumo ir subtilaus skonio.

Sveika ir skanu!

Edita

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"