TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Piene troškintas triušis

2013 03 21 20:00

Reikės: triušienos (600 g), margarino (1 šaukšto), kiaulienos lašinukų (150 g), pieno (150 g), morkų (2-3 vnt.), juodųjų pipirų, mairūno, rozmarino, krapų, lauro lapų, druskos.

Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa.

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

  

Iki kovo 22 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių velykinių patiekalų receptais. Juos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus velykinius receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"