TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Pieniškas šokoladas su uogomis

2012 06 23 0:00

Reikės: 140 ml grietinėlės, 75 ml pieno, 220 g baltojo arba pieniško šokolado, 3 kiaušinių trynių, braškių arba kitų uogų, keksiukų indelių.

Puode kaitinkite pieną su grietinėle. Šokoladą sulaužykite į dubenį, užpilkite karštu grietinėlės ir pieno mišiniu. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Į dar šiltą masę įmaišykite lengvai paplaktus trynius. Pilkite masę į puodą, kaitinkite ant nedidelės ugnies, nepamirškite maišyti. Masė turi sutirštėti, bet neužvirti.

Į indelius dėkite po keletą šauktų uogų, užpilkite jas gautu kremu. Kai šiek pastings šokoladas, keletu uogų papuoškite. Indelius palikite per naktį šaldytuve, kad visiškai sustingtų.

Skanaus!

Ramunė Gilytė

Siųskite ir jūs uogienės ar uogų patiekalo receptą ir dalyvaukite konkurse. Liepos 15 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"