Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Pieniškas šokoladas su uogomis

 
2012 06 23 0:00

Reikės: 140 ml grietinėlės, 75 ml pieno, 220 g baltojo arba pieniško šokolado, 3 kiaušinių trynių, braškių arba kitų uogų, keksiukų indelių.

Puode kaitinkite pieną su grietinėle. Šokoladą sulaužykite į dubenį, užpilkite karštu grietinėlės ir pieno mišiniu. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Į dar šiltą masę įmaišykite lengvai paplaktus trynius. Pilkite masę į puodą, kaitinkite ant nedidelės ugnies, nepamirškite maišyti. Masė turi sutirštėti, bet neužvirti.

Į indelius dėkite po keletą šauktų uogų, užpilkite jas gautu kremu. Kai šiek pastings šokoladas, keletu uogų papuoškite. Indelius palikite per naktį šaldytuve, kad visiškai sustingtų.

Skanaus!

Ramunė Gilytė

Siųskite ir jūs uogienės ar uogų patiekalo receptą ir dalyvaukite konkurse. Liepos 15 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"