TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Pyragėliai su kiaušiniais

2013 03 05 0:00

Reikės: 4 kiaušinių, 1 v.š. sviesto, žiupsnelio druskos ir pipirų, 2 v.š. miltų, 1 svogūno, 300 g grybų, 500 g bemielės sluoksniuotos tešlos, 4 v.š. daržovių sultinio.

Tris kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite. Grybus nuplaukite, supjaustykite mažais gabaliukais. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite grybus, svogūnus ir kepkite, kol svogūnai pageltonuos. Suberkite miltus, išmaišykite. Supilkite daržovių sultinį, įdėkite druskos, pipirų ir dar pakepinkite 1-2min. Atvėsinkite.

Iš tešlos išpjaukite šešis 8 cm ir šešis 10 cm skersmens skritulius. Likusią tešlą vingiuotu peiliu supjaustykite juostelėmis. Ant mažesniųjų skritulių dėkite po šaukštą grybų su svogūnais, ant viršaus uždėkite pusę perpjauto kiaušinio. Įdarą uždenkite didesniais skrituliais, gerai užspauskite kraštus, ant viršaus išdėliokite tešlos juosteles. Tada aptepkite pyragėlius kiaušinio plakiniu.

Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, kepkite iki 200 laipsnių temperatūroje įkaitintoje orkaitėje 25 min.

Skanaus!

Inutė Neverovskienė, Lentvaris

Iki kovo 22 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių velykinių patiekalų receptais. Juos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus velykinius receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"