TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Rytietiška lašišų sriuba

2012 03 05 0:00

4 porcijoms reikės: 350 g lašišų filė, 2 v.š. medaus, 80 ml daržovių sultinio, 2 šakn. citrinžolių, 400 ml kokosų pieno, 2 v.š. sojų padažo, po 1 v.š. kario ir citrinos sulčių, 250 g vermišelių, 1 kalendros lapelių.

Makaronus išvirkite, nukoškite ir laikykite šiltai. Į puodą supilkite sultinį, kokosų pieną, sojos padažą, citrinos sultis, įmeskite sutrintas citrinžoles ir kario. Užvirinkite ir pavirkite dar10 min.

Skardą patepkite sviestu, sudėkite juostelėmis supjaustytą lašišų filė ir ištepkite ją medumi. Kepkite itin karštoje orkaitėje kuo arčiau "grilio" 3-4 min.

Iš sultinio išimkite citrinžoles. Makaronus bei sultinį paskirstykite po lėkštes, sudėliokite lašišų juosteles ir pabarstykite kalendrų lapeliais.

Skanaus!

Janina Maksvytienė, Pakruojis

Siųskite ir jūs savo žuvies ar jūros gėrybių receptą ir dalyvaukite konkurse. Kovo 16 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"