TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Šaltsriubė su silke

2012 05 02 14:28

Reikia: silkės filė - 3-5 juostelės, kefyro, rūgpienio arba raugintų pasukų - 2 l (kefyrą ar rūgpienį gali reikti praskiesti, tai prireiks puodelio virinto vandens arba galima maišyti  skystesnius kefyrus), svogūnų - 1-2 galvutės  (jeigu didelė, užtes vieos, o jeigu mažos – dviejų), agurkų - 1-2  (jeigu ilgas, užteks vieno, o jeigu mažiukai – poros), krapų, svogūnų laiškų ir druskos pagal skonį.

Agurkus supjaustyti ar sutarkuoti, taip pat susmulkinti krapus bei svogūnų laiškus. Supjaustyti smulkiai arba sutarkuoti svogūnų galvutes, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais silkę. Silkę pakepti su trupučiu aliejaus, iškeptą ją dėti ant svogūnų ir sumaišyti, kad svogūnai apšustu. Į gilų dubenį arba puodą sudėti atvėsintą silkę su svogūnais, susmulkintus agurkus, svogūnų laiškus bei krapus ir viską užpilti kefyru, rūgpieniu arba pasukomis. Gerai išmaišius, paragauti ir jei reikia įdėti druskos pagal skonį. Galima valgyti iš kario, galima atvėsinti dar.  

Skanaus!

Alius M.

Siųskite ir jūs savo salotų, sriubos ar padažo receptą ir dalyvaukite konkurse. Gegužės 4 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"