TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Sangrija

2012 12 20 19:00

Reikės: 1 l sauso raudonojo vyno, 100 ml sauso martinio, 2 nektarinų arba persikų, 1 apelsino, 1 citrinos, 1 šaukšto cukraus, 1 cinamono žievelės, 6-7 gvazdikėlių.

Vyną ir martinį supilkite į aukštą ąsotį arba gilesnį dubenį, suberkite supjaustytus skiltelėmis nektarinus, apelsinų skilteles, gvazdikėlius, cinamoną, cukrų. Nupjaukite geltonąjį citrinos žievelės sluoksnį ir supjaustykite juostelėmis. Sudėkite į ąsotį, išspauskite sultis ir sumaišykite su vynu. Patiekite su smulkintais ledukais ir vaisių gabaliukais plačiose stiklinėse.

Sandra Vitkauskaitė, Kelmė

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"