Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Sangrija

 
2012 12 20 19:00

Reikės: 1 l sauso raudonojo vyno, 100 ml sauso martinio, 2 nektarinų arba persikų, 1 apelsino, 1 citrinos, 1 šaukšto cukraus, 1 cinamono žievelės, 6-7 gvazdikėlių.

Vyną ir martinį supilkite į aukštą ąsotį arba gilesnį dubenį, suberkite supjaustytus skiltelėmis nektarinus, apelsinų skilteles, gvazdikėlius, cinamoną, cukrų. Nupjaukite geltonąjį citrinos žievelės sluoksnį ir supjaustykite juostelėmis. Sudėkite į ąsotį, išspauskite sultis ir sumaišykite su vynu. Patiekite su smulkintais ledukais ir vaisių gabaliukais plačiose stiklinėse.

Sandra Vitkauskaitė, Kelmė

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"