TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Šerno kumpio vyniotinis su špinatais ir morkomis

2013 01 10 16:21
Autorės nuotr. 

Reikės: 0,5 kg šernienos kumpio, 100 g šviežių špinatų lapų, 1 nedidelės virtos morkos, druskos, maltų juodųjų pipirų, 0,5 a. š. maltos rūkytos paprikos miltelių, 1 v. š. pjaustytų šviežių bazilikų, 1 v. š. pjaustytų šviežių raudonėlių, 2 v. š. aliejaus, žiupsnelio cukraus, 1 a. š. grūdėtų garstyčių.

Iš mėsos išpjauti pailgą gabalą, kad būtų galima susukti vyniotinį. Mėsą suprieskoniuoti ir palikti geriausiai per naktį marinuotis šaldytuve.

Kitą dieną plaktuku lengvai išmušti pamarinuotą mėsą, dėti plikytus ir supjaustytus špinatų lapus, ant viršaus išdėlioti išilgai perpjautą morką. Vyniotinį stipriai susukti ir surišti siūlu. Dėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių 50 - 60 min.

Iškepusį vyniotinį prispausti sunkiu daiktu ir palikti kad atvėstų. Pjaustyti ir skanauti.

Skanaus!

Renata Bartaševičiūtė iš Vilkijos

Siųskite savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"