Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR IT
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Sicilijos makaronai

2012 09 14 8:01
Autorės nuotr.

Reikės: 400 g makaronų, 300 g faršo, 200 g pievagrybių, 1 svogūno, 3 česnako skiltelių, 150 gmocarelos sūrio, 3 pomidorų, saujos alyvuogių, baziliko.

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Keptuvėje apkepkite su prieskoniais maltą mėsą, sudėkite pjaustytus česnakus, apkepkite. Tada sudėkite pjaustytus pievagrybius, pomidorus ir dar šiek tiek pakepkite.

Į kepimo indą sudėkite makaronus, mėsą, ant viršaus sudėkite alyvuogių ir pjaustytą mocarelos sūrį ir pašaukite į orkaitę 20 minučių.

Skanaus!

Neringa L., Kaunas

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite itališkos virtuvės patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Net devyni laimingieji laimės Kotanyi prieskonių rinkinius.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"