Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Šiltos lašišų salotos

 
2012 02 16 0:00

Šiam patiekalui jums reikės: 300 g lašišos filė, 2 bulvių, 200 g šaldytų žaliųjų žirnelių, 250 g virtų burokėlių, 90 g Mache salotų, svogūnų laiškų, po 1v.š. alyvuogių aliejaus ir garstyčių, 1 citrinos sulčių.

Pirmiausia pasiruošime daržoves ir lašišą. Išvirkite bulves ir stambiai supjaustykite. Keletą minučių apvirkite žirnelius. Lašišos filė apkepkite su alyvuogių aliejumi iš abiejų pusių po 3 min.

Dabar atėjo eilė ir padažui. Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, garstyčias, šaukštą vandens bei susmulkintus svogūnų laiškus.

Į dubenį dėkite salotų lapus, virtų bulvių ir burokėlių griežinėlius bei žirnelius. Ant viršaus dėkite keptus lašišos gabalėlius. Ir galiausiai apšlakstykite padažu.

Patiekalas ne tik lengvai paruošiamas, bet ir greitai bei skaniai. Be to, tinka su baltu vynu.

Skanaus!

Marija Kuokienė, Jurbarkas

Siųskite ir jūs savo Valentiniškiausią receptą ir dalyvaukite konkurse. Vasario 21 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"