TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Slyvų pyragas

2012 02 09 10:44

Pyragui reikės: 3/4 stiklinės cukraus, 50 g sviesto, 2 kiaušinių, 3/4 stiklinės miltų, 2 a.š. vanilinio cukraus, stiklinė džiūvėsėlių, 300 g slyvų (gali būti konservuotos), smulkintų graikinių riešutų.

Pirmiausia pasiruoškite slyvas: perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus.

Kambario temperatūroje sviestą ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniais iki purumo. Suberkite vanilinius miltus ir gerai išmaišykite.

Nepridegančios kepimo skardos dugną apšlakstykite aliejumi, plonu sluoksniu paskleiskite džiūvėsius. Ant jų išdėliokite slyvų puseles, o ant viršaus tolygiai paskirstykite tešlą. Viršų apibarstykite smulkintais graikiniais riešutais. Iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 40 min.

Pyragas skaniausias karštas su vaniliniais ledais. Labai tinka romantiškiems pasmaguriavimams dviese :)

Gražaus artėjančio Valentino vakaro ir skanaus!

Silvija Nenartienė, Kaunas

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"