Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Spanguolių padažas

 
2012 04 17 0:00

Padažui reikės: 1 stiklinės spanguolių, 2 obuolių, 1 svogūno galvos, nedidelio gabalėlio imbiero, 1 skiltelės česnako, 1 stiklinės baltojo vyno, 1 arbat.š. medaus, 0,5 arbat.š. sojų padažo, aliejaus.

Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus. Jame apkepkite susmulkintą svogūną. Suberkite nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuolius, smulkiai sutarkuotą imbierą, bei susmulkintą česnaką. Supilkite vyną ir kaitinkite iki virimo.

Įdėkite medų bei sojų padažą, supilkite spanguoles ir viską ant nedidelės ugnies troškinkite maždaug dešimt minučių. Tada viską supilkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Padažą vėl supilkite į keptuvę ir pakaitinkite.

Atvėsęs padažas puikiai tinka prie paukštienos: žąsienos, kalakutienos ar keptos anties.

Skanaus!

Monika Meškauskaitė, Klaipėda

Siųskite ir jūs savo salotų, sriubos ar padažo receptą ir dalyvaukite konkurse. Gegužės 4 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"