TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Stirniena su raudonu vynu

2013 01 30 9:33
Autorės nuotr. 

Reikės: 400 g stirnienos filė, 100 g sviesto, 30 ml raudonojo vyno, trupučio pipirų, prieskonių žvėrienai, druskos.

Filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti svieste 9-10 min. Prieš baigiant kepti įpilti vyną, dar po kelių minučių sudėti prieskonius, įberti žiupsnelį druskos. Galima pagardinti truputėliu šafrano, jei mėgstate, kurį reikėtų dėti prieš baigiant kepti.

Patiekti su virtomis bulvėmis ir marinuotomis daržovėmis. 

Skanaus!

Rasa Rutkauskienė

Siųskite ir jūs savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"