Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Stirniena su raudonu vynu

2013 01 30 9:33
Autorės nuotr. 

Reikės: 400 g stirnienos filė, 100 g sviesto, 30 ml raudonojo vyno, trupučio pipirų, prieskonių žvėrienai, druskos.

Filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti svieste 9-10 min. Prieš baigiant kepti įpilti vyną, dar po kelių minučių sudėti prieskonius, įberti žiupsnelį druskos. Galima pagardinti truputėliu šafrano, jei mėgstate, kurį reikėtų dėti prieš baigiant kepti.

Patiekti su virtomis bulvėmis ir marinuotomis daržovėmis. 

Skanaus!

Rasa Rutkauskienė

Siųskite ir jūs savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"