Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Stirnienos išpjova su grybų padažu

 
2013 01 11 12:53
Autoriaus nuotr. 
Autoriaus nuotr. 

Ingredientai: stirnienos išpjova, baklažanas, bulvės, džiovinti grybai, grietinėlė, šaukštas miltų.

Stirnienos išpjovą supjaustome, pakepiname ant aliejaus. Bulves sutarkuojame, sumaišome su kiaušiniu, įpilame truputį pieno ir iškepame apvalius bulvinius blynus.

Supjaustome balkalažanus žiedais ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.

Dabar pasiruošime padažą. Grybai verdami sultinyje, paskui sumalami. Pakepiname ant aliejaus, pasūdome, įberiame šaukštą miltų. Miltams apskrudus iki auksinės spalvos, pilame grietinėlę.

Skanaus! 

Skirmantas Kaziliūnas

Siųskite savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"