Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITROŽIŲ KARAIMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Stirnienos išpjova su grybų padažu

 
2013 01 11 12:53
Autoriaus nuotr. 

Ingredientai: stirnienos išpjova, baklažanas, bulvės, džiovinti grybai, grietinėlė, šaukštas miltų.

Stirnienos išpjovą supjaustome, pakepiname ant aliejaus. Bulves sutarkuojame, sumaišome su kiaušiniu, įpilame truputį pieno ir iškepame apvalius bulvinius blynus.

Supjaustome balkalažanus žiedais ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.

Dabar pasiruošime padažą. Grybai verdami sultinyje, paskui sumalami. Pakepiname ant aliejaus, pasūdome, įberiame šaukštą miltų. Miltams apskrudus iki auksinės spalvos, pilame grietinėlę.

Skanaus! 

Skirmantas Kaziliūnas

Siųskite savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
Rožių karaiSportasŠeima ir sveikataTrasaKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"