TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Stirnienos išpjova su grybų padažu

2013 01 11 12:53
Autoriaus nuotr. 

Ingredientai: stirnienos išpjova, baklažanas, bulvės, džiovinti grybai, grietinėlė, šaukštas miltų.

Stirnienos išpjovą supjaustome, pakepiname ant aliejaus. Bulves sutarkuojame, sumaišome su kiaušiniu, įpilame truputį pieno ir iškepame apvalius bulvinius blynus.

Supjaustome balkalažanus žiedais ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.

Dabar pasiruošime padažą. Grybai verdami sultinyje, paskui sumalami. Pakepiname ant aliejaus, pasūdome, įberiame šaukštą miltų. Miltams apskrudus iki auksinės spalvos, pilame grietinėlę.

Skanaus! 

Skirmantas Kaziliūnas

Siųskite savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"