TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Strutiena su saldžiarūgščiu padažu

2012 10 03 0:00

2-3 porcijoms reikės: 50 g strutienos, 15 g kukurūzų miltų, druskos, pipirų, aliejaus, sviesto.Padažui reikės: 15 g kukurūzų miltų, 10 g sojų padažo, 25 g acto, 25 g cukraus, 150 g vištienos sultinio.Garnyrui reikės: 450 g su ciberžolėmis virtų ryžių, 1-2 kivių.

Mėsą supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje su aliejumi bei sviestu.

Kai mėsa paruduoja, ją išimame, o keptuvėje toliau ruošiame padažą. Įpilame vištienos sultinį, sojų padažą, actą, įberiame cukraus. Įkaitiname. Įpilame vandenyje išleistų kukurūzų miltų ir truputį paverdame.

Tada į padažą sudedame paruoštą mėsą ir apie 20 min. troškiname uždengtame inde.

Patiekiame su ilgagrūdžiais virtais ryžiais bei kivių griežinėliais.

Elžbieta, Kaunas

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"