Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Strutiena su saldžiarūgščiu padažu

 
2012 10 03 0:00

2-3 porcijoms reikės: 50 g strutienos, 15 g kukurūzų miltų, druskos, pipirų, aliejaus, sviesto.Padažui reikės: 15 g kukurūzų miltų, 10 g sojų padažo, 25 g acto, 25 g cukraus, 150 g vištienos sultinio.Garnyrui reikės: 450 g su ciberžolėmis virtų ryžių, 1-2 kivių.

Mėsą supjaustome nedideliais kubeliais, pavoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje su aliejumi bei sviestu.

Kai mėsa paruduoja, ją išimame, o keptuvėje toliau ruošiame padažą. Įpilame vištienos sultinį, sojų padažą, actą, įberiame cukraus. Įkaitiname. Įpilame vandenyje išleistų kukurūzų miltų ir truputį paverdame.

Tada į padažą sudedame paruoštą mėsą ir apie 20 min. troškiname uždengtame inde.

Patiekiame su ilgagrūdžiais virtais ryžiais bei kivių griežinėliais.

Elžbieta, Kaunas

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"