Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITZAPAD-2017
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Su slyvomis troškinta bebriena

 
2013 01 25 0:00

Reikės: bebrienos, prieskoniu, kadagio uogų (dėjau džiovintas smulkintas), prieskonių (tinka žvėrienos, jai neturit bet kas) , morkų, svogūnų, miltų, džiovintų slyvų, graikiškų riešutų, keptuves ir troškintuvo.

Bebrieną supjaustykite gabalėliais, sudėkite kadugio uogas, įberkite prieskonių pagal skonį ir marinuokite bent dvi dienas.

Išsimarinavus mėsai, gabaliukus pavoliokite miltuose arba tiesiog įberkite kelis miltų šaukštus ir viską išmaišę dėkite į keptuvę. Truputį apkepus kartu su pjaustytu svogūnu, morka, slyvomis, riešutus, mėsos gabalėlius dėkite į troškintuvą. Įpilkite truputį paruošto grybų sultinio į troškintuvą ir troškinkite kaskart vis patikrinant, kad mėsa per daug neišsausėtų. 

Bebrienos troškinys labiausiai tinka su bulvių koše, ryžiais. 

Skanaus!

Loreta Maslauskienė, Kaunas

Siųskite ir jūs savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaZapad-2017Karjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"