TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Su slyvomis troškinta bebriena

2013 01 25 0:00

Reikės: bebrienos, prieskoniu, kadagio uogų (dėjau džiovintas smulkintas), prieskonių (tinka žvėrienos, jai neturit bet kas) , morkų, svogūnų, miltų, džiovintų slyvų, graikiškų riešutų, keptuves ir troškintuvo.

Bebrieną supjaustykite gabalėliais, sudėkite kadugio uogas, įberkite prieskonių pagal skonį ir marinuokite bent dvi dienas.

Išsimarinavus mėsai, gabaliukus pavoliokite miltuose arba tiesiog įberkite kelis miltų šaukštus ir viską išmaišę dėkite į keptuvę. Truputį apkepus kartu su pjaustytu svogūnu, morka, slyvomis, riešutus, mėsos gabalėlius dėkite į troškintuvą. Įpilkite truputį paruošto grybų sultinio į troškintuvą ir troškinkite kaskart vis patikrinant, kad mėsa per daug neišsausėtų. 

Bebrienos troškinys labiausiai tinka su bulvių koše, ryžiais. 

Skanaus!

Loreta Maslauskienė, Kaunas

Siųskite ir jūs savo mėgstamiausio žvėrienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kotanyi" prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"